Johnny Depp

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp
Hollywood

Dít is de nieuwe vriendin van Johnny Depp

|
|

Laatste update:

Johnny Depp is weer van de markt! Het lijkt er namelijk sterk op dat het Pirates of the Caribbean-icoon een nieuwe liefde heeft gevonden. Het gaat om een oude bekende van 'm.

Volgens entertainmentsite TMZ is de acteur tegenwoordig samen met advocate Joelle Rich. Je kent haar misschien nog wel als de advocate die Johnny in 2020 vertegenwoordigde in zijn rechtszaak tegen de Britse krant The Sun. Het is nog niet bekend hoelang de twee al samen zijn. 

Johnny en Joelle

Joelle was geen onderdeel van het juridische team van de acteur in de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard eerder dit jaar. Zij was toen wel aanwezig in de rechtszaal in Virginia om Johnny "te steunen". Deze Joelle is nog getrouwd, maar ligt as we speak in scheiding. Ze heeft twee kinderen.

En Camille Vasquez dan?

Er gingen eerder al geruchten dat Johnny juist een relatie zou hebben met een andere advocaat, namelijk Camille Vasquez, een van de advocaten die de acteur bijstond in de zaak tegen Amber. In een interview met People noemde Camille die geruchten over een eventuele relatie tussen haar en Depp "onethisch en seksistisch".

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder