take me out eddy zoey britt dekker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
take me out eddy zoey britt dekker

Dit is de nieuwe presentator van Take Me Out

|
|

Laatste update:

Take Me Out keert binnenkort terug op tv! We vertellen je graag welke datingshow-veteraan de presentatie van Eddy Zoëy overneemt. 

Take Me Out terug op tv

Take Me Out was zo’n tien jaar geleden een grote hit. Wij keken ook met veel plezier – al was het alleen maar omdat het de doorbraak van Britt Dekker en Ymke Wieringa betekende! Dit najaar keert de datingshow terug op de Nederlandse tv. Of nou ja, er verandert echter wel het één en ander aan Take Me Out, te beginnen met de presentator. Eddy Zoëy geeft het presentatiestokje namelijk door aan Rick Brandsteder, zo horen we in RTL Boulevard.

Rick Brandsteder volgt Eddy Zoëy op

Rick Brandsteder heeft de datingshow-smaak te pakken! Na The Bachelor gaat hij nu dus aan de slag als presentator van Take Me Out. De datingshow krijgt echter niet enkel een nieuwe presentator: ook het format gaat op de schop. In de nieuwe versie krijgen namelijk niet de dames, maar hun moeders het voor het zeggen. Zij mogen in diverse rondes de single heren keuren en bepalen of zij de perfecte match zijn voor hun dochters.

Take me Out is vanaf 28 september wekelijks te zien bij Videoland.

P.S. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over Eddy Zoëy! Hij is druk bezig met de opnames van het nieuwe seizoen van Ranking the Stars.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder