Dít is de mysterieuze man van Yvon Jaspers

Yvon Jaspers
© Brunopress

Waar de ene BN'er wekelijks over de rode loper banjert met zijn of haar bae, houdt de ander die partner vooral uit de schijnwerpers. Yvon Jaspers hoort absoluut bij die laatste groep, maar de Boer zoekt Vrouw-presenatrice laat haar man nu opeens zien - en ook nog eens op tv!

Yvon Jaspers is nu al een tijdje elke zaterdag op NPO 1 te zien met Onze Boerderij: en nu zelf, volgens Angela de Jong slechts een 'hobbyproject' van Yvon. In dit programma gaat de boerenmatchmaker nu eens niet andermans boerderijen af als een soort cupido, maar steekt ze zelf de handen uit de mouwen met een eigen boerderij! Haar man, Pieter van Beukering, maakt in de aflevering van komende zaterdag opeens een cameo!

Mysterieuze man Yvon Jaspers

De zes jaar oudere Pieter, met wie Yvon (49) al sinds haar 28e een koppeltje vorm, voelde tot nu eigenlijk als een soort mysterie. De man van Yvon - met wie ze trouwde en twee kinderen kreeg, dochter Keesje en zoon Tijl - houdt niet zo van de schijnwerpers. Toch duikt hij komende zaterdag op met een heuse cameo in Onze Boerderij: en nu zelf. En hij praat nog ook! Hij stelt zijn vrouw de vraag of ze eigenlijk wel gelukkig is op deze selfmade boerderij. Want, zegt hij: “We gaan er niet rijk van worden”. Maar, zo reageert Yvon: “Wel zo gelukkig”. “Ik denk dat ik hier bij vlagen intens gelukkig ben. En dat dat al die boeren ook hebben.” De twee gaan het zeker een jaar de kans geven, zo'n eigen boerderij. “We kunnen niet meer terug!

Onze Boerderij: en nu zelf is elke zaterdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Werkt het filmpje met Pieter hierboven niet? Check de promobeelden dan hier.