Dit is de latenight-tip van vandaag: Paranormal Activity 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de latenight-tip van vandaag: Paranormal Activity 3

Dit is de latenight-tip van vandaag: Paranormal Activity 3

|
|

Laatste update:

In de prequel van deel 1 en 2 uit de Paranormal Activity-reeks raken de zusjes Katie en Kristi in 1988 bevriend met Toby… hun onzichtbare vriend.

Paranormal Activity 3

Achttien jaar voor de gebeurtenissen in Paranormal Activity 1 en 2 merken moeder Julie en stiefvader Dennis dat Kristi zich raar begint te gedragen nadat ze heeft beweerd een onzichtbare vriend te hebben, genaamd Toby. Op aanraden van Randy plaatst Dennis een aantal camera's in het huis om te zien of er ook echt iets rondspookt. Ze doen een schokkende ontdekking...

Recensie

Met Catfish lieten Schulman en Joost zien dat filmen met handy-cams hen prima ligt. Een goed idee dus om het duo op dit derde deel uit de spokenserie te zetten, want die kon na het matte tweede deel wel een schop onder de kont gebruiken.

Meer dan een kleine oppepper is het niet geworden, maar het resultaat is in elk geval weer effectief. De klopgeest spookt deze keer rond bij een gezin in de jaren ‘80, maar verder lijkt de plot precies op die van de vorige films: het is weer eens niet pluis in huis.

Maar toch, van een spannende film kijken kan iedereen genieten. Je ziet Paranormal Activity 3 vanavond om 23:44 op RTL 8.

Lees verder