Dit is de Latenight-tip van vandaag: Empire

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de Latenight-tip van vandaag: Empire

Dit is de Latenight-tip van vandaag: Empire

|
|

Laatste update:

Nu Lucious de grote streaming-dienst Swiftstream in handen heeft, is hij ervan overtuigd dat hij de machtigste man in de muziekindustrie gaat worden. Al snel ontdekt hij dat de overname misschien toch niet zo'n goed idee was...

Jason Derulo

Ook ontstaat er spanning rondom de nominaties voor de American Sound Awards, die niemand minder dan zanger Jason Derulo bekendmaakt. Hakeem aast op de titel van beste rapper en hoopt dat hij is genomineerd. Cookie, die ooit zeventien jaar vastzat in de gevangenis, besluit haar oude celgenoten te verrassen met een optreden tijdens een familiedag in de gevangenis.

Wie van de drie?

De serie Empire draait om de ongeneeslijk zieke Lucious Lyon (Terrence Howard), een ex-drugsdealer die een muziekimperium heeft opgebouwd. Sinds hij weet dat hij de zenuw- en spierziekte ALS heeft, worstelt hij met de vraag wie van zijn drie zonen zijn platenlabel zal erven. Wordt het de amuzikale zakenman, de wél muzikale homoseksueel wiens geaardheid Lucious in de weg zit, óf de commerciële maar onbetrouwbare jongste?
Geen zin om vroeg naar bed te gaan op de zaterdagavond? Om 23.10 uur kun je nog uitgebreid gaan zitten voor een driedubbele (!) aflevering van Empire op NPO3. 

Lees verder