Dit is de latenight-tip van vanavond: Serenity

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de latenight-tip van vanavond: Serenity

Dit is de latenight-tip van vanavond: Serenity

|
|

Laatste update:

Ben je na Guardians of the Galaxy nog wel in de stemming voor een spannend sciencefictionavontuur? Blijf dan lekker zitten voor Serenity!

Buffy

Serenity is het debuut als filmregisseur van Joss Whedon. Hij is het brein achter de tv-serie van Buffy the Vampire Slayer en regisseerde later de kaskrakers The Avengers en Avengers: Age of Ultron. Zijn tv-serie Firefly was minder succesvol, maar nadat deze sciencefictionserie van de buis was gehaald maakten de fans zich sterk voor een film die alle losse eindjes aan elkaar zou knopen. Die kwam er uiteindelijk in de vorm van Serenity!

Achtervolging

In de 26e eeuw verdient Captain Reynolds zijn brood met smokkelwaar en ruimtetransporten. Wanneer hij twee verstekelingen aan boord neemt beginnen de problemen. Zij zijn namelijk op de vlucht voor de Alliantie en deze zijn niet van plan om de achtervolging op te geven. Serenity is niet alleen een waardig slot van de serie, ook voor sciencefictionliefhebbers die nog nooit van Firefly hebben gehoord, is dit een heel vermakelijk ruimte-avontuur.

Serenity is om 22.50 uur te zien op Veronica.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder