Dit is de latenight-tip van vanavond: Burlesque

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de latenight-tip van vanavond: Burlesque

Dit is de latenight-tip van vanavond: Burlesque

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Plattelandsmeisje Ali (Christina Aguilera) reist naar Los Angeles om beroemd te worden, maar belandt als serveerster in een nachtclub die gerund wordt door danseres Tess (Cher).

It takes a legend... to make a star

Christina Aguilera speelt de hoofdrol in deze musicalfilm met zinderende muziek, overweldigende kostuums en de gedurfde choreografie. Ook Cher en Stanley Tucci zijn te zien. Verder bestaat de cast uit Eric Dane, Cam Gigandet, Julianne Houghton, Peter Gallagher, Alan Cumming, Kristen Bell. De regie is in handen van Steve Antin.

Recensie

Nadat collega's Beyoncé en Britney op het grote doek te bewonderen waren, vond Aguilera het tijd voor haar eigen filmdebuut. Ze houdt het wijselijk dicht bij huis, met een verhaaltje over een meisje dat op de planken wil staan, en een rol waarvoor ze vooral goed moet kunnen zingen. En dat kan ze! Het acteerwerk laat ze over aan Cher en ‘scenestealer’ Tucci. De makers lonken duidelijk naar het succes en de uitstraling van Chicago, maar komen dichter in de buurt van het stereotiepe Showgirls-model. 

Je ziet Burlesque vanavond om 00:14 op RTL 8.

Lees verder