Dit is de late night-tip van vanavond: The Revenant

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de late night-tip van vanavond: The Revenant

Dit is de late night-tip van vanavond: The Revenant

|
|

Laatste update:

Heb je 'm van de week gemist? Dan is het altijd een goed idee om je weekend te gebruiken om één van de beste films van de afgelopen jaren terug te kijken. En you're in luck: want vanavond is-ie gewoon op de buis. Je kijkt The Revenant om 23:20 uur op Veronica.

The Revenant

Na een gruwelijke aanval van een beer, wordt jager Hugh Glass (DiCaprio) voor dood achtergelaten door zijn jagersgezelschap. Met alleen zijn wilskracht als overlevingsmiddel, begint hij aan de zwaarste tocht ooit. Zwaargewond moet hij zich een weg banen door een levensgevaarlijke omgeving om uiteindelijk verlossing te vinden.

Cast & Recensie

Meer dan een waargebeurd historisch drama is dit vooral een intense ervaring. DiCaprio, die hiermee eindelijk een Oscar won, zet een meesterlijke acteerprestatie neer. Samen met de geniale regisseur Iñárritu zorgt hij ervoor dat tijdens bepaalde scènes je bloeddruk door het dak gaat. Woorden schieten tekort om te beschrijven hoe goed deze film cinematografisch in elkaar zit. Veronica Magazine geeft The Revenant vijf sterren.

Lees verder