Dit is de late night tip van vanavond: The Adjustment Bureau

Veronica Superguide logo
Dit is de late night tip van vanavond: The Adjustment Bureau

Dit is de late night tip van vanavond: The Adjustment Bureau

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een spannend maar ook romantisch sci-fi avontuur met Matt Damon? Kom maar door! The Adjustment Bureau zie je vanavond om 22:35 op Net5!

THE ADJUSTMENT BUREAU

Vlak voordat hij een belangrijke verkiezing wint ontmoet de ambitieuze politicus David Norris de beeldschone balletdanseres Elise Sellas. Wanneer hij als een blok voor haar valt verschijnen er uit het niets mysterieuze mannen. Deze mannen - onderdeel van het zogeheten Adjustment Bureau - willen de twee koste wat het kost uit elkaar houden. Wat blijkt? Door hun relatie tarten David en Elise het lot; ze horen niet bij elkaar te zijn en het geheimzinnige bureau steekt daar een stokje voor. Dan heeft David nog maar één keuze:laat hij haar los en bewandelt hij het pad dat voor hem is uitgezet of gaat-ie voor de liefde? Bekijk hieronder de trailer.

CAST & RECENSIE

Deze verfilming van het boek van sci-fi koning Philip K. Dick heeft een origineel uitgangspunt en het plot wordt kundig uitgewerkt. Vooral de ‘deuren’ waarmee de personages van de ene naar de andere plaats kunnen gaan, zijn een schot in de roos. Toch is het eind een lichte teleurstelling. Regisseur George Nolfi castte buddy Matt Damon als David Norris en Elise Sellas wordt gespeeld door de Britse actrice Emily Blunt. Ook Ed Harris, Anthony Mackie en House of Cards-acteur Michael Kelly hebben een rol. Veronica Magazine geeft The Adjustment Bureau drie sterren.

Lees verder