Dit is de late night-tip van vanavond: Mayweather vs. McGregor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de late night-tip van vanavond: Mayweather vs. McGregor

Dit is de late night-tip van vanavond: Mayweather vs. McGregor

|
|

Laatste update:

Zelden werd er zo naar een bokswedstrijd uitgekeken als de match tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor. Vannacht zullen we eindelijk weten welke van de twee eindbazen de ring als winnaar zal verlaten.

Spraakmakend

Je moet er even voor opblijven, maar vechtsportfans zullen dat er met liefde en plezier (en een stevige bak koffie) voor over hebben: het titanengevecht tussen vijfvoudig wereldkampioen boksen Floyd Mayweather en de tweevoudig UFC-kampioen Conor McGregor uit Ierland. Fans hebben genoten van de sensationele en spraakmakende persconferenties die aan de wedstrijd vooraf gingen, maar vannacht zullen de scheldtirades plaatsmaken voor rake klappen.

Krokodillenleer

Voor McGregor is het zijn debuut als professioneel bokser, Mayweather onderbreekt daarentegen eenmalig zijn pensioen om te laten zien dat hij nog steeds de ongeslagen koning van de ring is. Hoewel Mayweather de favoriet is voor het gevecht, zal McGregor er alles aan doen om de overwinning binnen te slepen. Geen wonder, degene die als winnaar Las Vegas verlaat krijgt een krokodillenleren ‘moneybelt’ met 3360 diamanten, 600 saffieren, 300 smaragden en anderhalve kilo aan goud!

De wedstrijd is vanaf 03.00 uur live te zien op FOX Sports 2 (Nederlands commentaar) en op FOX Sports 4 (Engels commentaar).

Lees verder