Dit is de late night-tip van vanavond: Legally Blonde

Veronica Superguide logo
Dit is de late night-tip van vanavond: Legally Blonde

Dit is de late night-tip van vanavond: Legally Blonde

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Legally Blonde werkt Reese Witherspoon zich op van dom blondje tot succesvolle advocate. Je ziet deze knalroze komedie om 22.20 uur op SBS 9!

Verwend

In Legally Blonde maken me kennis met Elle Woods. Zij is populair, verwend en heeft alles wat haar hartje begeert. Maar haar wereld stort in als haar vriendje het uitmaakt omdat hij Elle te oppervlakkig vindt. Om te bewijzen dat ze meer is dan alleen een dom blondje, gaat ze rechten studeren aan Harvard. Tijdens haar studie op de prestigieuze universiteit wordt Elle van alle kanten tegengewerkt, maar dan krijgt ze de kans om zich in de rechtbank te bewijzen als advocate!

Chihuahua

Op papier mag deze komedie net zo oppervlakkig klinken als de hoofdpersoon, maar dankzij Oscarwinnaar Reese Witherspoon (Walk The Line) is Legally Blonde van begin tot eind een feestje om naar te kijken. Zij maakt van Elle, compleet met zuurstokroze outfits en keffende chihuahua, een heldin om van te houden. Daarnaast zijn er leuke bijrollen van Owen Wilson (Anchor Man) en Selma Blair (Hellboy). Legally Blonde was populair genoeg om een aantal vervolgen voort te brengen, waaronder zelfs een heuse musicalversie!

Lees verder