Dit is de late night-tip van vanavond: It's Complicated

Veronica Superguide logo
Dit is de late night-tip van vanavond: It's Complicated

Dit is de late night-tip van vanavond: It's Complicated

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een heel avondje Meryl Streep op Net5 vanavond. Met vlak voor het slapengaan nog even lekker lachen met It's Complicated om 22:10 uur.

It's Compilcated

Jane (Meryl Streep) is moeder van drie volwassen kinderen, ze heeft een goedlopende lunchroom in Santa Barbara, en heeft – na tien jaar gescheiden te zijn - een vriendschappelijke relatie met haar ex-man, advocaat Jake (Alec Baldwin). Maar wanneer Jane en Jake de stad uit zijn omdat hun zoon afstudeert, worden de zaken gecompliceerd. Een onschuldig etentje wordt iets onvoorstelbaars – een verhouding. Nu Jake hertrouwd is met de veel jongere Agness (Lake Bell), is Jane ineens 'de andere vrouw'. Architect Adam (Steve Martin), die is ingehuurd om Jane’s keuken te verbouwen, raakt betrokken bij hun hernieuwde romance. Adam komt zelf net bij van een echtscheiding en valt voor Jane. Maar hij beseft al gauw dat hij deel uitmaakt van een liefdesdriehoek.

Cast & Recensie

Streep heeft veel indrukwekkende, vaak dramatische rollen gespeeld. Hier laat ze zich van een geheel andere kant zien. Als gescheiden moeder van middelbare leeftijd begeeft ze zich weer op de liefdesmarkt, en wel met Martin. Het is lastig om aan een nieuwe relatie te beginnen, want haar ex Baldwin is nog prominent in beeld. Deze film is een heerlijk ongecompliceerde romcom waarin de draak gestoken wordt met de Hollywood-obsessie voor alles wat jong en mooi is.

It's Complicated krijgt van Veronica Magazine drie sterren.

Lees verder