Dit is de late-night tip van vanavond: Flatliners

Veronica Superguide logo
Dit is de late-night tip van vanavond: Flatliners

Dit is de late-night tip van vanavond: Flatliners

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een groepje medische studenten wil graag weten of er leven is na de dood. Op zoek naar het antwoord, zijn ze letterlijk bereid om te sterven!

Reanimatie

De wetenschap mag nog zo ver ontwikkeld zijn, op de vraag wat er met je gebeurt nadat je bent overleden is nog steeds geen eenduidig antwoord gevonden. In Flatliners probeert een aantal medische studenten dit eeuwenoude mysterie te ontrafelen. Dit doen ze door een hartstilstand op te wekken en vervolgens reanimatie toe te passen. Zo kunnen ze hun korte uitstapjes naar het hiernamaals in kaart brengen. Maar de jonge wetenschappers komen er al snel achter dat je sommige geheimen beter kunt laten rusten…

Griezelige momenten

Helaas is het idee van Flatliners sterker dan de uitwerking. De film is soms net iets te prekerig en dat gaat een beetje ten koste van de spanning. Toch is dit een lekker vlotte horrorthriller die zeker een paar griezelige momenten kent. Maar de grootste attractie is om wereldsterren in wording als Julia Roberts, Kiefer Sutherland en Kevin Bacon in actie te zien. Onlangs verscheen een remake van Flatliners in de bioscopen met Ellen Page (Juno) in de hoofdrol, maar die voegde weinig tot niets toe aan het nog altijd vermakelijke origineel.

Flatliners begint om 23:59 uur op RTL 8.

Lees verder