The Masked Singer UK

Veronica Superguide logo
The Masked Singer UK

The Masked Singer heeft een net zo bizarre opvolger!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

The Masked Singer is een wereldwijde hit, het shot hierboven is bijvoorbeeld van de UK-versie. Door RTL 4 lopen wij ook in Nederland al twee seizoenen weg met het bizarre, chaotische gekostumeerde bal vol onthullingen. In Amerika ging men de afgelopen weken een stapje verder met een net zo bizarre opvolger!

Eind vorig jaar begon Fox The Masked Dancer uit te zenden. Dit begon ooit als een parodie op The Masked Singer in Ellen DeGerenes' talkshow en is nu dus uitgegroeid tot een nieuwe tv-hit. Komt deze hysterische opvolger ook naar Nederland? Tot nu toe hadden we 'alleen' de reguliere editie en een knallende oud en nieuw-special en déze versie willen we ook best zien!

We hebben een podcast met kijktips!

Nieuwe sensatie

In The Masked Dancer dansen celebs er lustig op los in net zulke hysterische kostuums als we gewend zijn van The Masked Singer. Ze zingen niet - het gaat echt om de dans. Uiteraard zijn er nog steeds hints en praten de celebs met vervormde stem. De show van Fox wordt gepresenteerd door The Office-acteur Craig Robinson en in het op hol geslagen panel zitten Ken Jeong, Paula Abdul, Ashley Tisdale en Brian Austin Green.

Nieuwe pakken

Zoals je hierboven ziet is het weer smullen geblazen. Het adhd-gehalte is nog eens extra opgevoerd door het op en neer gehups. Ook de pakken zijn weer lekker bizar. Een dansende tulp? Waarom niet. Ook de celebs die tot nu toe meededen, mochten er zeker zijn. Zo zat Ice-T in een discobal-pak, bleek Jersey Shore-ster Vinny in een haaienkostuum te zitten en de Ice Cube hieronder was niemand minder dan Bill Nye the Science Guy.

Ook naar Nederland?

Gezien het gigantische succes van The Masked Singer zal RTL vast en zeker op de hoogte zijn van The Masked Dancer, die eerder deze week zijn grote finale beleefde in de US. Dit format bleef niet alleen in Amerika. Ook het Britse ITV gaat ermee aan de slag. Gaat RTL deze versie ook kopen? We houden je op de hoogte!

Lees verder