Dit is de eerste trailer van Pirates of the Caribbean 5

Veronica Superguide logo
Dit is de eerste trailer van Pirates of the Caribbean 5

Dit is de eerste trailer van Pirates of the Caribbean 5

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dead Men Tell No Tales is de titel van de vijfde film uit de succesvolle reeks van Disney. In de eerste trailer krijgen we Jack Sparrow niet te zien, maar Johnny Depp doet - gelukkig - ook in deze film gewoon weer mee.

Dead Men Tell No Tales

De insteek van het verhaal draait ditmaal over de plannen van Captain Salazar, die een grote bende gevaarlijke piraten (geesten) leidt met de opdracht om alle piraten op zee te vermoorden. Dat kan Jack Sparrow natuurlijk niet over zijn kant laten gaan. Om zichzelf te redden en zijn macht weer terug te krijgen, moet hij het object the Trident of Poseidon vinden.

Cast

Jack Sparrow is dus weer terug en wordt gespeeld door Johnny Depp. Andere bekende gezichten die we terugzien in Pirates 5 zijn Orlando Bloom als Will Turner, Geoffrey Rush als Barbossa, Stephen Graham als Scrum en Kevin McNally als Gibbs. Kaya Scodelario speelt Cathryn Smyth en dit is ook een leuke: Captain Salazar wordt gespeeld door Javier Bardem.

26 mei 2017

Hadden we al gezegd dat Pirates of the Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales pas vanaf 26 mei 2017 (in de VS) in de bioscopen draait? Dat wordt dus wel nog eventjes wachten. Tot die tijd kun je je misschien de andere films uit de Pirates-reeks terugkijken. The Curse Of The Black Pearl (Pirates 1), At World’s End (3) en On Stranger Tides (4) kijk je onder meer bij Pathe Thuis en iTunes. Dead Men’s Chest (Pirates 2) staat ook op Netflix.   

Geruchten

Er gaan meerdere geruchten over de insteek van Dead Men Tell No Tales. Zo zou Disney met de nieuwe Pirates-film een jongere generatie willen aanspreken. Vandaar dat gekozen is voor een nieuw plot, met nieuwe personages. ”Ze willen eigenlijk een reboot van de complete franchise maken, ik denk dat ze daarom iets met de relatie tussen mij en mijn zoon willen doen”, aldus Orlando Bloom een paar jaar geleden in gesprek met Sports Rageous. De jongen in de trailer zou Turners zoon zijn. Tevens gaat de roddel dat dit de laatste film met Johnny Depp als Jack Sparrow is.

Lees verder