Dit is de beste film op tv vanavond: X-Men

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: X-Men

Dit is de beste film op tv vanavond: X-Men

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De verfilming van de X-Men Marvel Comics is rete-populair en rijkgevuld met geweldige acteurs. Als je deze film nog niet gezien hebt, moet je er vanavond zeker even voor gaan zitten! Je ziet X-Men vanavond om 20:30 uur op RTL7.

X-Men

In de niet al te verre toekomst evolueert de mens tot het volgende niveau van mutanten. Eric Lehnsherr (Ian McKellen) groeit uit tot de gemene Magneto. Hij begint een oorlog tegen niet-gemuteerden. Zijn oude makker Charles Xavier begint een school waar mutanten leren om goed gebruik te maken van hun speciale krachten. Xavier moet nu met zijn team proberen Magneto te stoppen. Hij krijgt onder andere hulp van bekende namen als Rogue (een meisje dat door iemand aan te raken diens levenskracht opzuigt) en Wolverine (een man met een stalen skelet die niet kapot te krijgen is). 

Cast en recensie

Regisseur Bryan Singer verstaat als geen ander de kunst om een groot aantal personages in een kort tijdsbestek neer te zetten. De film wemelt dan ook van geweldige superhelden. Een aantal grote namen die hun opwachting maken in de film zijn Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry, James Marsden en onze eigen Famke Janssen en Rebecca Romijn. Het enige minpuntje? De film is eigenlijk te kort! Gelukkig is er inmiddels een hele reeks X-Men films tot onze beschikking! Veronica Magazine geeft de film vijf sterren.

Je ziet X-Man vanavond om 20:30 op RTL7.

Lees verder