Dit is de beste film op tv vanavond: U.S. Marshals

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: U.S. Marshals

Dit is de beste film op tv vanavond: U.S. Marshals

|
|

Laatste update:

De ter dood veroordeelde moordenaar Mark Sheridan (Wesley Snipes) komt door een ongeluk op vrije voeten. Samuel Gerard (Tommy Lee Jones) en zijn team worden opgetrommeld om de handige veroordeelde te pakken te krijgen, maar niets is wat het lijkt. Vanavond om 20:00 uur op Veronica.

Tijdens een spectaculaire klopjacht komt de U.S. Marshal er echter achter dat de vermeende moordenaar wordt gezocht vanwege zijn kennis van smerige overheidszaakjes in plaats van zijn eigen daden.

Cast en recensie

Dit vervolg op The Fugitive (1993) riekt verdacht veel naar een remake. Een haast letterlijke remake: zo is de spectaculaire treinontsporing uit deel één terug, vermomd als vliegtuigcrash. Harrison Fords rol van voortvluchtige wordt overgenomen door Snipes. Jones is weer degene die zich met zijn marshals vastbijt in de jacht. De schimmige yuppie-FBI-agent Robert Downey Jr. hobbelt mee. Jones doet zijn Oscar-winnende vertolking met gemak over, wat geen straf is om naar te kijken. De film krijgt daarom 3 van de 5 sterren van Veronica Magazine.

U.S. Marshals krijgt van Veronica Magazine drie sterren.

Lees verder