Dit is de beste film op tv vanavond: There's Something About Mary

Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: There's Something About Mary

Dit is de beste film op tv vanavond: There's Something About Mary

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er zijn van die nummers, films en series die altijd iets nostalgisch blijven hebben. Die je herinneren aan een fijne tijd, lang geleden. Vanavond kun je weer even terug naar 'toen' met de klassieker There's Something About Mary, om 21.25 uur te zien op Eén.

There's Something About Mary

Al jaren is Ben verliefd op Mary, maar sinds een hilarisch drama rond het High School-gala (de beruchte Prom-night) is hij de blonde schone uit het oog verloren. De radeloze Ben huurt op een gegeven moment de ultra-gladde detective Pat Healey (Matt Dillon) in om haar te vinden, maar dat blijkt geen slimme zet. Healey wordt zelf verliefd op de knappe Mary. Wat nu?

Recensie en cast

De regisserende broers Farrelly gooien er achter elkaar lekker foute, maar ijzersterke grappen in die met een fantastische timing worden afgevuurd - enkele scènes (uiteraard die met de beknelde penis en de sperma-gel) zullen we dan ook nooit meer vergeten. Daarbij worden ze gesteund door de ijzersterke acteurs, met de onweerstaanbare Cameron Diaz als stralend middelpunt en Ben Stiller als Koning der Kneuzen. 
Bekijk de trailer in bovenstaande video.

Lees verder