Dit is de beste film op tv vanavond: The Terminator

Door Redactie
Dit is de beste film op tv vanavond: The Terminator

Nostalgie zonder ooit oubollig te worden? The Terminator lukt dat! Deze ge-wel-dige actieklassieker moet je ooit gezien hebben, of kijk ‘m vanavond voor de tiende keer. 20:30 uur op RTL7.

The Terminator

In 2029 vind er een allesverwoestende wereldoorlog plaats tussen mens en machine. Het grootste gevaar voor de machines? De toekomstige rebellenleider John Connor. Om te voorkomen dat hij geboren wordt, sturen de machines een Terminator terug in de tijd om zijn moeder Sarah Connor uit te roeien. De mensen willen uiteraard een stokje steken voor deze aanval en sturen als reactie soldaat Kyle Reese naar het verleden om Sarah te beschermen.

Cast & recensie

Echte filmliefhebbers hebben deze klassieker uiteraard al meerdere keren gezien, maar voor de groentjes onder ons: dit is een absolute must-see! Schwarzeneggers grote doorbraak gaat gepaard met geweldige special effects, harde actiescènes en spectaculaire stunts onder leiding van regisseur James Cameron. Eigenlijk hoeven we er niet veel meer over te zeggen, want deze actieknaller spreekt voor zich! Veronica Superguide geeft de Terminator 5 sterren.