Dit is de beste film op tv vanavond: The Martian

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: The Martian

Dit is de beste film op tv vanavond: The Martian

|
|

Laatste update:

Zeven Oscarnominaties kreeg The Martian. Dat de film er daar uiteindelijk niet één van verzilverde mag de pret niet drukken, Matt Damon is heel goed te pruimen in deze rol. Je ziet The Martian vanavond om 20:35 uur op Net5.

The Martian

Tijdens een missie op Mars steekt een fikse storm op en astronaut Mark Watney (Matt Damon) wordt als vermist opgegeven. Zodoende blijft hij alleen achter nadat zijn collega's zijn vertrokken. Watney heeft slechts beperkte middelen tot zijn beschikking om te overleven en om een manier te vinden aan de Aarde duidelijk te maken dat hij nog leeft.

Cast & Recensie

Na een ongeluk tijdens een missie naar Mars wordt astronaut Mark Watney (Matt Damon) voor dood achtergelaten. Klein detail: hij leeft nog. Zo begint voor hem een bijna onmogelijke opgave om te laten weten dat hij niet dood is en dat zo te houden. Verrassend genoeg weet regisseur Scott van dit gegeven een hoopgevende en af en toe zelfs grappige film te maken. Spannend en boeiend is The Martian ook: Damon kan prima ­zonder tegenspelers en doet keer op keer een ­geniale zet om van die planeet af te komen. 

The Martian krijgt van Veronica Magazine vier sterren.

Lees verder