Dit is de beste film op tv vanavond: The Last Boy Scout

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: The Last Boy Scout

Dit is de beste film op tv vanavond: The Last Boy Scout

|
|

Laatste update:

Explosieve actiethriller waarin een cynische Bruce Willis de handen ineen slaat met Damon Wayans om een moordcomplot op te lossen.

Privédetective op missie

De levens van Joe Hallenbeck (Bruce Willis) en James Dix (Damon Wayans) bevinden zich op een dieptepunt. Joe was een super-geheime agent, maar verloor zijn baan en is ver gezonken tot privédetective. James was ster-footballspeler, maar werd ontslagen na beschuldiging van drugsgebruik. Joe en James hebben één ding gemeen, de stripster Cory, een cliënt van Joe en de vriendin van James. 

Wanneer Cory wordt vermoord, zijn de twee gedwongen samen te werken. Tijdens hun onderzoek stuiten ze op chantage en afpersing rondom een politiek figuur en een gewetenloze teamleider.

Recensie

De aan lager wal geraakte privé-detective Willis wordt ingehuurd door Berry, de vriendin van sportman Wayans, en raakt verwikkeld in een smerig zaakje vol geweld en corruptie in de sportwereld. Bij het oplossen van de zaak wordt hij terzijde gestaan door Wayans en diens dochtertje. 

Regisseur Scott maakte met deze film een zeer spannende, komische, maar vooral uiterst gewelddadige actieknaller met prima vertolkingen van de hele cast en vlijmscherpe dialogen.

The Last Boy Scout

Je ziet de explosieve actiethriller The Last Boy Scout vanavond om 20:00 op Veronica.

Lees verder