Dit is de beste film op tv vanavond: The Ghost Writer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: The Ghost Writer

Dit is de beste film op tv vanavond: The Ghost Writer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een president met veel geheimen, die per ongeluk worden ontrafeld door een ghost writer. Misschien is dit wel een verhaal dat zich in de nabije toekomst zal afspelen? Voor nu is het gelukkig nog gewoon fictie! Kijk The Ghost Writer om 20:30 uur op RTL8.

The Ghost Writer

Een Britse ghost writer treft de kans van zijn leven als hij gevraagd wordt om de memoires te schrijven van de voormalige premier van Groot-Brittannië. De reputatie van de voormalige premier ligt echter onder vuur vanwege de beschuldiging dat hij op de hoogte was van het illegaal uitleveren van verdachte terroristen aan de CIA ten tijde van zijn premierschap. Tijdens zijn schrijf-klus, op een afgelegen eiland, ontdekt hij een heleboel geheimen die niet alleen de wereldpolitiek op zijn kop zullen zetten, maar ook zijn eigen leven in gevaar kunnen brengen. 

Cast & recensie

Regisseur Polanski weet een perfecte hoeveelheid onverwachte humor in deze fantastische thriller te stoppen. Bovendien worden de detective-skills van de kijkers flink getest: samen met de ghost writer ben je op zoek naar antwoorden. Deze ghost writer is overigens uitermate goed gecast met een top-acteur als Ewan McGregor. Ook president Pierce Brosnan en zijn vrouw Olivia Williams brengen het verhaal tot leven. Veronica Magazine geeft deze film vier sterren. 

Lees verder