Dit is de Beste Film op TV vanavond: The Dark Knight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de Beste Film op TV vanavond: The Dark Knight

Dit is de Beste Film op TV vanavond: The Dark Knight

|
|

Laatste update:

Een film die je eigenlijk gezien moet hebben is Christopher Nolans The Dark Knight. Wat een geluk, hij komt vanavond op de buis: om 20.30 op Veronica.

The Dark Knight

The Dark Knight is de tweede film in de trilogie van Christopher Nolan. In de film over de DC Comics-held volgen we Bruce Wayne alias Batman in zijn strijd tegen de misdaad in Gotham. Samen met officier Jim Gordon en aanklager Harvey Dent probeert hij de stad van de criminaliteit te bevrijden, maar de grootste schurk van allen is de meedogenloze en ook nog eens angstaanjagend uitziende Joker. Hem bestrijden blijkt een taak die Batman tot het uiterste drijft.

Cast en recensie

Na onder anderen Michael Keaton, Val Kilmer en George Clooney trok Christian het pak van de vleermuisman aan. Een geslaagde zet van regisseur Christopher Nolan. Naast Bale was er een geweldige rol weggelegd voor de zeer getalenteerde, maar helaas veel te vroeg overleden Heath Ledger. Ook Maggie Gyllenhaal, Michael Caine, Aaron Eckhart en Gary Oldman spelen in de film, die van Veronica Magazine vijf(!) sterren krijgt.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder