Dit is de beste film op tv vanavond: The 40 Year Old Virgin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: The 40 Year Old Virgin

Dit is de beste film op tv vanavond: The 40 Year Old Virgin

|
|

Laatste update:

40 En maagd? Dat kan echt niet meer, vinden de vrienden van Andy. En dus moet hij aan de vrouw! Kijk de hilarische film The 40 Year Old Virgin vanavond om 22:40 uur op SBS9.

40 en maagd

Conservatieve, verlegen Andy is op zijn veertigste nog steeds maagd. Wanneer Andy’s vrienden hierachter komen, doen ze er alles aan om hem aan de vrouw te krijgen. Sportief als hij is, werkt Andy braaf mee met de plannen van zijn vrienden. Na een reeks rampzalige dates, en daardoor opgelopen trauma’s, krijgt Andy een relatie met Trish. De perfecte kans om ‘de daad’ te laten plaatsvinden, zou je denken. Maar dat loopt toch iets anders dan verwacht…

Cast en recensie

The 40 Year Old Virgin is een film die iedereen gezien heeft en waarvan niemand het erg vindt om ‘m nog een keertje te kijken! Dit humoristische meesterwerkje hebben we te danken aan regisseur Judd Apatow, die het hoofdpersonage niet als een loser liet overkomen, maar als een sympathieke maagd op leeftijd. Andy, die geniaal vertolkt is door Steve Carell, zorgt voor humor die gaat van lief en leuk tot puberaal grof en plaatsvervangend beschamend, maar de comedy is behoorlijk wat volwassener dan American Pie. Veronica Magazine geeft de film drie sterren. 

Lees verder