Dit is de beste film op tv vanavond: Ted

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Ted

Dit is de beste film op tv vanavond: Ted

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kun jij een flinke schaterbui goed gebruiken vandaag? Als de kids naar bed zijn kun je uitgebreid gaan zitten voor Ted, de enige film over een teddybeer die absoluut níet geschikt is voor jeugdige kijkertjes.

Ted

Deze komedie vertelt het verhaal van John Bennett, een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. John, die als kind gepest werd en in een teddybeer zijn enige vriend zag, mocht in zijn jeugd een wens doen. Hij wenste dat zijn enige vriend tot leven kwam en zo geschiedde. De twee zijn sindsdien onafscheidelijk, maar Ted is een behoorlijk onbeschoft figuur geworden die John’s liefdesleven in de weg gaat zitten. Kiest John voor zijn vriendin, of zijn beste vriend?

Recensie & cast

Een verhaal over een pratende teddybeer klinkt als een jeugdfilm, maar Ted is echt niet geschikt voor kinderen. De beer in kwestie, met de stem van regisseur MacFarlane, is een vuilbekkende geilaard, die het leven van Mark Wahlberg al sinds diens prille jeugd compleet op z’n kop zet. Wahlberg is minstens zo grappig als zijn tegenspeler en krijgt de bekoorlijke Mila Kunis tegenover zich. Extra leuk voor mensen die de jaren tachtig bewust hebben meegemaakt en toen de film Flash Gordon hebben gezien. 
Ted zie je vanavond om 22.00 uur op Veronica.

Lees verder