Dit is de beste film op tv vanavond: Snow White

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Snow White

Dit is de beste film op tv vanavond: Snow White

|
|

Laatste update:

Je bent nooit te oud voor sprookjes! Zeker niet wanneer Julia Roberts één van de hoofdrollen vertolkt. Vanavond zie je Snow White (ook bekend als Mirror mirror) om 20:30 uur op RTL8.

Sneeuwwitje

Mocht je onder een steen geleefd hebben, of je hele jeugd hebben overgeslagen: Snow White is de moderne versie van het alom bekende sprookje Sneeuwwitje. In deze verfilming speelt Julia Roberts de grote, boze tovenares die na de dood van haar man de troon bezet. Haar prachtige 18-jarige stiefdochter is de rechtmatige erfgename van de troon en dus besluit de koningin om haar te verbannen. Met hulp van de welbekende zeven dwergen, moet Sneeuwwitje zien te overleven en het rijk van de koningin te redden. O ja: er komt uiteraard een knappe Prins voor in dit verhaal! 

Cast & recensie

Regisseur Tarsem Singh is gespecialiseerd in visuele flair en hij stelt met dit meesterwerkje op dat gebied dan ook niet teleur. In de intro weet hij je aandacht al te vangen met een prachtig geanimeerd stuk. Ook top-actrices als Julia Roberts en Lily Collins zorgen ervoor dat deze film er een is als uit een sprookje. Je snap ’t. Veronica Magazine geeft deze film 3 sterren. 

Lees verder