Dit is de beste film op tv vanavond: Ruby Sparks

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Ruby Sparks

Dit is de beste film op tv vanavond: Ruby Sparks

|
|

Laatste update:

Een lekkere feelgoodfilm met een goede portie romantiek en humor van de makers van Little Miss Sunshine. Onze beste film op tv vanavond is Ruby Sparks, om 20.30 te zien op RTL 8.

Ruby Sparks

Ruby Sparks gaat over schrijver Calvin, die last heeft van een writer’s block. Maar wanneer hij het personage Ruby Sparks bedenkt en zich met behulp van zijn psychiater steeds meer in haar wereld verdiept, wordt hij verliefd op haar. Dan duikt ze opeens voor zijn neus op en blijkt dat zijn eigenhandig gecreëerde droomvrouw ook nog eens verliefd op hem is én alles doet wat hij schrijft. De vraag is echter: blijft dat wel zo leuk als het op het eerste gezicht lijkt?

Cast en recensie

Als je Little Miss Sunshine hebt gezien, herken je waarschijnlijk Paul Dano wel, die de rol van schrijver Calvin speelt. Zijn tegenspeelster is de frisse verschijning Zoe Kazan en ook Antonio Banderas, Chris Messina en Annette Bening zijn te zien in Ruby Sparks. De film krijgt van Veronica Magazine drie sterren en wordt geroemd om de “originele en geestige kijk op een meer dan vertrouwd onderwerp.”

Lees verder