Dit is de beste film op tv vanavond: Ratatouille

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Ratatouille

Dit is de beste film op tv vanavond: Ratatouille

|
|

Laatste update:

Zeker zijn van een heerlijke zaterdagavond? Met Pixar zit je altijd goed. Vanavond kun je gaan zitten voor de fantastische animatiefilm Ratatouille. Zet wat lekkers op tafel, beentjes omhoog en genieten maar.

Ratatouille

Hij is vastbesloten om zijn droom te verwezenlijken; hij moet en zal een chefkok worden. Zelfs de gevaren, waar hij als ongebruikelijke en vooral ongewenste bezoeker, in de keuken van een Frans sterrenrestaurant tegenaan zal lopen, houden hem niet tegen. Wanneer rat Remy in de riolen van Parijs verzeild raakt, komt hij precies uit onder het beroemde restaurant van zijn eigen culinaire held, chef Auguste Gusteau. Daar ontmoet hij Linguini, een keukenhulp, en samen vormen ze een team. Al gauw zet Remy’s passie voor koken de hele culinaire wereld van Parijs op zijn kop. En dit zorgt voor heel wat opwindende en hilarische situaties.

Recensie & cast

Je moet er maar opkomen: een rat die chefkok wil worden. Daar draaien de creatievelingen van Pixar hun hand niet voor om. Linguini’s fratsen in de keuken vallen soms wat in herhaling, maar daar zullen kinderen zich niet aan storen. Het best gelukt is Remy zelf: wie wil er niet zo’n ratje in z’n keuken? Met stemmen van onder anderen Brad Garrett, Patton Oswalt, Ian Holm, Lou Romano en Peter O'Toole.
Ratatouille zie je vanavond om 20.20 uur op SBS6. Bekijk de trailer in onderstaande video:

Lees verder