Dit is de Beste Film op TV vanavond: Planet Terror

Veronica Superguide logo
Dit is de Beste Film op TV vanavond: Planet Terror

Dit is de Beste Film op TV vanavond: Planet Terror

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze actie-horror is wellicht niet bij iedereen bekend. Maar wel de moeite waard om te gaan kijken als je van enge films houdt. Een echte film voor nachtbrakers met een sterke maag.

Gevaarlijke agressievelingen

Het doktersechtpaar William en Dakota Block wordt tijdens hun nachtdienst overspoeld met dorpelingen die onder de rottende zweren zitten en een verdacht lege blik in hun ogen hebben. Onder de gewonden is Cherry, een stripper wiens been van haar lichaam werd gescheurd tijdens een gewelddadige overval. Wanneer de gewonden transformeren in woeste aanvalsmachines, leiden Cherry en haar vriend Wray een groepje gelegenheids-krijgers naar een onbekende toekomst.

Cast & Recensie

Veronica Magazine noemt de film een ode aan B-films uit de jaren zeventig. De film zit vol bekraste, verkleurde of afwezige beeldjes, het geluid loopt regelmatig niet synchroon en de muziek is vaak oorverdovend vals. Maar het werkt wel! Door de slordige montage krijg je is een authentieke sfeer gecreeërd. Een echte film voor horrorfreaks dus, daarom krijgt de film vier van de vijf sterren.

Lees verder