Dit is de beste film op tv vanavond: Out of Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Out of Sight

Dit is de beste film op tv vanavond: Out of Sight

|
|

Laatste update:

Een leuke actiecomedy met George Clooney en Jennifer Lopez in de hoofdrol? Kom maar door. Out of Sight zie je vanavond om 20:30 uur op SBS9!

Out of Sight

De voor het ongeluk geboren bankovervaller Jack Foley belandt voor de zoveelste keer achter tralies. Dit keer in Florida. Tijdens zijn ontsnapping loopt hij de mooie US Marshal Karen Sisco tegen het lijf, die de uitbraak probeert tegen te houden. Wanneer Jacks vriend Buddy Bragg ingrijpt, belanden Karen en Jack in de kofferbak van een vluchtauto. Al snel blijken de twee gevoelens voor elkaar te hebben, maar dat weerhoudt Karen er niet van om te proberen Jack gevangen te nemen.

Cast & recensie

Out of Sight is een heel vermakelijke verfilming van Elmore Leonards gelijknamige roman. Het draait niet om het verhaal, maar om de sappige setting en kleurrijke personages. Het blijft genieten dankzij de chemie tussen Clooney en Lopez. Foley voelt eerlijk en echt aan in plaats van een geforceerd Hollywood-typetje. Kortom: een vermakelijke romcom met een flinke dosis actie en suspense.

Jack wordt gespeeld door George Clooney en Jennifer Lopez neemt Karen voor haar rekening. Andere rollen zijn voor Don Cheadle (Iron Man/The Avengers) en Ving Rhames (Pulp Fiction/Mission Impossible).

Info

Veronica Magazine geeft Out of Sight vier sterren. SBS9 zie je bij Ziggo op kanaal 19 en bij KPN op kanaal 38.

Lees verder