Dit is de beste film op tv vanavond: Minions

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Minions

Dit is de beste film op tv vanavond: Minions

|
|

Laatste update:

Na de zoveelste blunder wil geen enkele schurk meer hulp van de Minions. Drie dappere dodo’s gaan zélf maar op zoek naar een boosaardige meester! Minions zie je straks, om 20:30 uur, op SBS9.

Minions

De gele Minions hebben maar één doel in het leven: het helpen van de grootste slechteriken ter wereld! Helaas loopt het met de schurken vaak niet zo goed af (regelmatig door de ‘hulp’ van de Minions zelf). Kevin, Stuart en Bob geven de moed niet op, en gaan op zoektocht naar de ultieme ‘bad guy’. De gele rakkers reizen van de Zuidpool naar New York, en ontdekken een groot gevaar voor alle Minions ter wereld.

Cast & Recensie

De gelige, melige Minions stalen de harten van het publiek in de eerste twee Despicable Me-films. Ook op eigen benen laten ze je de hele film lachen. De makers zijn zo slim geweest om de film lekker kort en duidelijk te houden. Alle vragen die je over de Minions hebt worden beantwoord. We zien waar de bengels vandaan komen, hun eigenschappen én hoe ze hun baas Gru (uit Despicable Me) ontmoeten. Minions maakte de hooggespannen verwachtingen absoluut waar!

Veronica Magazine geeft Minions vier sterren.

Lees verder