Dit is de beste film op tv vanavond: Men in Black

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Men in Black

Dit is de beste film op tv vanavond: Men in Black

|
|

Laatste update:

Een gouwe ouwe komt vanavond op de buis: Tommy Lee Jones en Will Smith beschermen de aarde tegen illegale aliens in Men in Black!

Aliens zijn van het padje af

Het is Jay's (Will Smith) taak om samen met de ervaren Agent Kay (Tommy Lee Jones) de buitenaardse levensvormen die op aarde verblijven in bedwang te houden. De twee agenten maken deel uit van een ultra-geheime overheidsdienst, Men in Black, die alle aliens op het rechte pad proberen te houden. 

Dat lukt meestal aardig, maar nu is er een nieuwkomer die het gemunt heeft op een aantal andere aliens. Een confrontatie tussen de nieuwkomer en de alien-ambassadeurs zou ontaarden in de vernietiging van de aarde.

Recensie

New York blijkt in deze komische sf-film te zijn vergeven van de buitenaardse asielzoekers. Hun gedrag wordt scherp in de gaten gehouden door de leden van een ultrageheime overheidsinstantie. Groentje Smith en veteraan Jones komen in actie als een kwaad-aardige alien op aarde rotzooi komt schoppen. Vrolijke onzin, gebaseerd op een comic die minder komisch en succesvol was. Het geheim van de film schuilt in de perfecte casting, komische timing en special effects.

Men in Black

Je ziet Men in Black vanavond om 20:00 op RTL 7.

Lees verder