Dit is de beste film op tv vanavond: Martha Marcy May Marlene

Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Martha Marcy May Marlene

Dit is de beste film op tv vanavond: Martha Marcy May Marlene

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Elizabeth Olsen verrast in deze film over Martha, die haar leven op de rails probeert te krijgen na het ontsnappen uit een gevaarlijke sekte. Kijk Martha Marcy May Marlene om 20:30 uur op RTL8.

Paranoia

Na twee jaar ontsnapt Martha uit een gewelddadige sekte. Ze keert terug om bij haar oudere zus en haar man te gaan wonen. Zonder andere familie om op terug te vallen, probeert Martha wanhopig om zich aan te passen aan de levensstijl van Ted en Lucy. Nachtmerries, paranoia, pijnlijke herinneringen en angstaanvallen weerhouden haar echter van het hebben van een normaal leven. Martha raakt in een isolement, waardoor de paranoia alleen maar escaleert. Kan zij zichzelf redden?

Cast en recensie

De Olsen-twins zijn wereldberoemd, maar niet iedereen weet dat hun jongere zusje ook acteert. In Martha Marcy May Marlene bewijst Elizabeth Olsen dat ze haar zussen niet nodig heeft. In haar spel trekt ze de kijker mee in haar psychische problemen. Hierin ook een diepe buiging voor regisseur Sean Durkin, die ervoor zorgt dat de flashbacks van al het vreselijke wat Martha is overkomen je besluipen en compleet overrompelen. Veronica Magazine geeft deze film vier sterren!

Lees verder