Dit is de beste film op tv vanavond: Hachi

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Hachi

Dit is de beste film op tv vanavond: Hachi

|
|

Laatste update:

Dit waargebeurde verhaal over de innige vriendschap tussen een man en zijn hond krijgt jou zeker aan het huilen! Kijk Hachi vanavond om 20:30 uur op RTL8.

Hachi

Universiteitsdocent Parker Wilson vindt een Akita-puppy op het treinstation. Hij besluit ‘m mee naar huis te nemen. Parker en de hond, Hachi, worden beste vrienden. Elke ochtend loopt de hond met zijn baasje mee naar het treinstation en als hij terugkomt van werk staat Hachi hem elke dag trouw op te wachten. Op een zwarte dag komt Hachi’s baasje door een hartaanval niet meer terug van werk. Hachi weet van geen wijken en wacht elke dag braaf op zijn baasje. Hartverscheurend.

Cast en recensie

Geloof ons: ook al ben je een kattenmens, je kunt deze film niet kijken zonder een brok in je keel te krijgen. Met Richard Gere en een heel aaibaar hondje in de hoofdrol, stromen de tranen aan het einde gegarandeerd over je wangen. Regisseur Lasse Hallström heeft van dit waargebeurde verhaal een echte tranentrekker gemaakt. Veronica Magazine geeft de film drie sterren.

Lees verder