Dit is de beste film op tv vanavond: Gooische Vrouwen 2

Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Gooische Vrouwen 2

Dit is de beste film op tv vanavond: Gooische Vrouwen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond op tv: de recordbrekende film ván Will Koopman mét Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser, Lies Visschedijk en vele anderen. Om 20:35 uur op RTL 4.

Gooische Vrouwen 2

Wanneer Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso, herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Recensie & cast

De eerste Gooische Vrouwen was een verrassend leuke comedy, en zes jaar later kwam nummer 2, met ­grotendeels dezelfde cast en dezelfde problemen. Meer van hetzelfde dus en daar is niks mis mee. De dialogen lopen weer gesmeerd en de flashback­structuur van de film is een vondst, die het vervolg nét de draai geeft die het nodig heeft. Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Derek de Lint en Alex Klaasen zijn allemaal weer van de partij.

Veronica Magazine geeft Gooische Vrouwen 2 vier sterren.

Lees verder