Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 7

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 7

Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 7

|
|

Laatste update:

Ook het zevende deel van The Fast and the Furious bewijst dat er genoeg diesel in de tank zit. Je ziet deze adembenemende actiefilm om 20.30 uur op Veronica!

Fast & Furious 7

In het vorige deel moesten Dominic (Vin Diesel) en zijn vrienden het opnemen tegen de meedogenloze crimineel Shaw (Luke Evans). De straatracers trokken aan het langste eind, maar moeten daarvoor een hoge prijs betalen. Owens broer, Deckard Shaw (Jason Statham), is uit op wraak en zet de achtervolging in. En hij stopt niet voordat Dom en zijn vrienden onder het asfalt liggen!

Cast en recensie

Dit zevende deel in de razend populaire reeks is geregisseerd door James Wan, bekend van horrorfilms als Saw en The Conjuring. Maar ook het actiegenre is bij hem in goede handen. Dit vervolg biedt namelijk weer een spectaculaire combinatie van adembenemende achtervolgingen, explosieve actie en oogstrelende internationale locaties. Paul Walker, die in 2013 om het leven bij een noodlottig auto-ongeluk, krijgt daarnaast nog een mooi eerbetoon. Walker vertolkte in de reeks de rol van Brian O’Conner.

Veronica Magazine geeft Fast & Furious 7 vier sterren.

Lees verder