Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 6

Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is Meimaand Filmmaand bij Veronica! En natuurlijk horen daar een aantal Fast-films bij. Vanavond om 20.35 uur zie je deel 6!

Fast & Furious 6

Dom, Brian en hun team hebben $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Hobbs is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Owen Shaw. Wanneer Hobbs ontdekt dat Dom’s doodgewaande voormalige vriendin Letty de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team. Ze reizen af naar Europa om in de straten van Londen de strijd aan te gaan met deze meedogenloze criminelen.

Cast & recensie

In Fast & Furious 6 zijn Vin Diesel, Paul Walker en Michelle Rodriguez weer van de partij. Zij worden vergezeld door kleerkast Dwayne Johnson.

Volgens Veronica Magazine zijn er vast betere scripts te vinden in Hollywood, maar voor een film als FF 6 is het meer dan voldoende verhaal om 1,5 uur mindblowing acties en stunts aan op te hangen. De film krijgt dan ook vier sterren!

Lees verder