Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 5

Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 5

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Meimaand Filmmaand trapt af met auto’s, pistolen en explosies! Juist: Fast Five, ofwel Fast & Furious 5. Sinds 13 april draait het achtste deel van de filmserie in de bioscoop, maar het kan geen kwaad om nog even extra te genieten van deze knalfilms. Je ziet Fast & Furious 5 om 20:30 uur op Veronica.

Fast & Furious

Ex-agent Brian O’Connor (Paul Walker) en Mia Toretto (Jordana Brewster) bedenken een slim plannetje om Dom Toretto (Vin Diesel) uit de gevangenis te breken. Het trio is meer dan blij met deze geslaagde actie, maar de politie denkt er anders over en zet dan ook de achtervolging in. Wanneer ze in Rio de Janeiro belanden moeten ze, om hun vrijheid terug te krijgen, nog één klus afronden. FBI-agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) doet er echter alles aan om deze actie te onderscheppen en het trio achter de tralies te gooien. De vraag is natuurlijk: wie is het meest fast & furious?

Cast & recensie

Er zijn vele manieren om zeldzame auto’s uit een rijdende trein te roven, maar Diesels team doet het op een manier die je zelf nooit zou hebben bedacht. Spectaculair is een understatement! Met een sterrencast als deze en de snoeiharde actie gedurende de hele film, zit je gegarandeerd anderhalf uur aan het beeldscherm geplakt! Veronica Magazine geeft Fast Five vier sterren. 

Lees verder