Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 5

Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 5

Dit is de beste film op tv vanavond: Fast & Furious 5

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dominic en de gang reizen naar Rio om een gewaagde miljoenenroof te plegen. Je ziet deze adembenemende actiefilm om 20.30 uur op Veronica!

Fast & Furious 5

Onderweg naar de gevangenis wordt Dominic Toretto (Vin Diesel) bevrijd door zijn vrienden. Ze vluchten naar Rio de Janeiro, maar daar kruisen ze het pad van onderwereldbaas Herman Reyes. Dominic en de gang bedenken een plan om de miljoenen van Reyes te stelen, maar de meedogenloze crimineel blijkt een formidabele tegenstander. Tot overmaat van ramp worden ze op de hielen gezeten door de vastberaden federale agent Hobbs (Dwayne Johnson).

Recensie

Na wat mindere vervolgen vond de serie definitief zijn draai met Fast & Furious 5. Alle ingrediënten van de reeks zijn weer in overvloed aanwezig: macho one-liners, ronkende motoren, bloedmooie babes, adembenemende achtervolgingen en beukende beats! Maar regisseur Justin Lin deed er voor dit vervolg nog een flinke schep bovenop, wat vooral tot uiting komt in de spectaculaire stuntsequenties. Dat gaat misschien ten koste van de geloofwaardigheid, maar daar heeft de serie nooit om bekend gestaan. Kortom, veiligheidsgordels om en gassen maar!

Veronica Magazine geeft Fast & Furious 5 vier sterren.

Lees verder