Dit is de beste film op tv vanavond: Fallen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Fallen

Dit is de beste film op tv vanavond: Fallen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond is de bovennatuurlijke thriller Fallen te zien, waarin Denzel Washington op een killer jaagt die na zijn dood vrolijk verder gaat met moorden!

Fallen

Politieman John Hobbes heeft eindelijk seriemoordenaar Edgar Reese te pakken en is getuige van diens executie in de gaskamer. Als vervolgens om hem heen verschillende mensen hetzelfde deuntje fluiten als Reese deed tijdens zijn executie, komt Hobbes erachter dat hij met een demoon te maken heeft die door aanraking kan wisselen van lichaam. Wanneer Hobbes iemand vermoordt die was bezeten door Reese, moet hij zijn onschuld bewijzen en ook nog proberen Reese te verslaan, maar dit is erg lastig, want hoe versla je iemand die iedereen kan zijn?

Cast & recensie

In deze bovennatuurlijke thriller speelt Denzel Washington de politieman die een reeks seriemoorden moet zien op te lossen en achter de demonische dader aan gaat. Naast hem zijn ook John Goodman en Donald Sutherland te zien.

Veronica Magazine geeft Fallen maar liefst 4 sterren en noemt het 'een erg intelligent werkje'. In plaats van patserige special effects kiest regisseur Hoblit liever voor suggestie en concentreert hij zich vooral op de sfeer. Dat levert een aantal sterke kippenvelscènes op, waaronder een onvergetelijke tikkertjevariant.

Je ziet Fallen vanavond om 22.20 uur op Net5.

Lees verder