Dit is de beste film op tv vanavond: Failure to Launch

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Failure to Launch

Dit is de beste film op tv vanavond: Failure to Launch

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de romantische komedie Failure to Launch wordt Sarah Jessica Parker ingehuurd om Matthew McConaughey eindelijk het ouderlijk huis uit te schoppen.

Ouderlijk nest

Matthew McConaughey speelt dertiger Trip die nog steeds bij zijn ouders woont. Zij hebben hier schoon genoeg van en proberen hem het huis uit te krijgen. Ze huren een vrouw (Sarah Jessica Parker) in die hiervoor moet gaan zorgen.

Na de actiekomedies Shanghai Noon en Showtime begeeft regisseur Tom Dey zich voor het eerst op het romantische vlak met Failure to Launch. Naast romkom-deskundigen Parker en McConaughey spelen ook Zooey Deschanel (New Girl), Kathy Bates (American Horror Story), Bradley Cooper (Silver Linings Playbook) en Katheryn Winnick (Vikings) een rol in de film.

Recensie

De vrolijke dertiger McConaughey woont nog steeds thuis en dat begint z’n ouders op de zenuwen te werken. Gelukkig is Parker gespecialiseerd in trage starters een zetje geven door hen verliefd op haar te laten worden. Zes keer raden wat er dan gebeurt. Het zou geen romcom zijn, als de vonk niet zou overslaan. De relatie tussen McConaugheys slome vriend Bartha en Parkers maffe huisgenote Deschanel is echter veel leuker dan het standaard-dansje van de hoofdrolspelers. 

Failure to Launch zie je vanavond om 20:35 op RTL8.

Lees verder