Dit is de beste film op tv vanavond: Enchanted

Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Enchanted

Dit is de beste film op tv vanavond: Enchanted

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wat gebeurt er als je een Disney-prinses uit haar vertrouwde sprookjesboek plukt en midden in New York neerzet? Je ziet het in Enchanted (20:30 uur, Net5).

Enchanted

In het sprookjesland Andalasia zit een ware heks op de troon. En zo lang haar stiefzoon geen vrouw vindt, mag ze daarop blijven zitten. Wanneer de knappe prins in het bos de mooie prinses Giselle ontmoet, besluit de koningin meteen actie te ondernemen en haar te verbannen naar het hedendaagse New York. Gechoqueerd door deze harde wereld, waar lang niet iedereen lang en gelukkig leeft, probeert Giselle zich staande te houden. Dat lukt een stuk beter wanneer ze verliefd wordt op de charmante maar stuntelende echtscheidingsadvocaat. Alles lijkt in het honderd te lopen wanneer haar droomprins én de sidekick van de boze heks uit Andalasia in New York opduiken. 

Cast en recensie

Niemand is ooit te oud voor sprookjes en zeker niet als ze zo grappig en vernieuwend zijn als Enchanted. Niet schrikken van het suikerzoete begin (ingesproken door niemand minder dan Julie Andrews), want al snel wordt er een flinke lading humor losgelaten op de verhaallijn. Ook de acteerkunsten van Amy Adams, Susan Sarandon en droomprinsen Patrick Dempsey en James Marsden zijn meer dan welkom in deze heerlijke film, die voor het hele gezin plezier garandeerd! Veronica Magazine geeft Enchanted drie sterren. 

Lees verder