Dit is de Beste Film op tv vanavond: Die Hard 4.0

Veronica Superguide logo
Dit is de Beste Film op tv vanavond: Die Hard 4.0

Dit is de Beste Film op tv vanavond: Die Hard 4.0

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een aanval op de kwetsbare Amerikaanse computerinfrastructuur betekent het vierde avontuur voor Bruce Willis als John McClane!

Live Free or Die Hard

In Die Hard 4, officieel Live Free or Die Hard getiteld, begint een aanval op de digitale infrastructuur in de VS het hele land plat te leggen. Het kwade genie achter de aanval krijgt het gehele nationale netwerk in handen, maar heeft natuurlijk niet gerekend op de "analoge" ervaring van John McClane. Die kan wel wat hulp gebruiken, in de persoon van een jonge hacker, om te voorkomen dat de bad guys daadwerkelijk de hele natie op de knieën krijgen.

Cast en recensie

De hoofdrol is natuurlijk voor Bruce Willis, met Justin Long als de genoemde sidekick. Timothy Olyphant (Deadwood) speelt vijand Thomas Gabriel, die op zijn beurt wordt bijgestaan door Maggie Q (Designated Survivor). Uit de recensie van Veronica Magazine: "In Die Hard zagen we een actieheld met menselijke trekjes, en Willis belichaamde hem perfect. Na het zwakke tweede en leuke derde deel, waren we toe aan een nieuwe Die Hard. Live Free or Die Hard is een weergaloos spektakelstuk geworden." Vijf van de vijf sterren, om 20:00 uur op RTL 7!

Lees verder