Dit is de beste film op tv vanavond: Despicable Me

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Despicable Me

Dit is de beste film op tv vanavond: Despicable Me

|
|

Laatste update:

Komende zomer zijn de Minions weer even terug van weggeweest in een nieuw avontuur van hun leider Gru. Helaas hebben we in de trailer nog weinig geel-blauws kunnen spotten. Vanavond is er echter een overdaad aan de onverstaanbare mannetjes in de film waarin we ze leerden kennen: Despicable Me.

Despicable Me

Gru geniet van alles wat slecht is en dit keer heeft hij het plan om de maan te stelen. Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa. ’s Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden: de drie kleine meisjes Margo, Edith en Agnes.

Recensie & cast

Doordat er steeds meer animatiefilms worden gemaakt, is het nog belangrijker om met een origineel idee te komen. Bijvoorbeeld door nu eens de schurk tot held te bombarderen. Dat gebeurt dus met Gru, die best gemene dingen doet en tegelijkertijd te klungelig en te grappig is om echt eng te zijn. Acteur Steve Carrell geeft hem ook nog eens een geweldig fout accent, maar Gru’s gele hulpjes stelen de show met hun vreemde gebrabbel en visuele humor. Gru’s tegenstander is ook uiteindelijk niet de nerd met het piranha-geweer (ja dat leest u goed), maar drie weesmeisjes van wie de kleinste het schattigste is dat we ooit in een film zijn tegen gekomen.
Je ziet Despicable Me om 20.25 uur op SBS6.

Lees verder