Dit is de Beste Film op TV vanavond: Death Race

Veronica Superguide logo
Dit is de Beste Film op TV vanavond: Death Race

Dit is de Beste Film op TV vanavond: Death Race

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wat is er op maandagavond lekkerder dan gedachteloos naar een spectaculaire actiefilm te kijken zonder daarbij al teveel te hoeven nadenken? Je ziet Death Race vanavond om 20.30 bij Veronica.

Death Race

Het verhaal gaat over Jensen Ames, drievoudig nationaal kampioen speedway, die onterecht beschuldigd wordt van moord. Toch belandt hij in de gevangenis en niet zomaar een: in de gevangenis van Terminal Island laten de bewaarders de gevangenen het in de zogenaamde Death Race met elkaar uitvechten. Een levensgevaarlijke autorace die gereden wordt onder het toeziend oog van de gehele wereldbevolking. Doet Ames mee of rot hij liever weg in de cel? De keus is aan hem.

Cast en recensie

Death Race is geregisseerd door Paul W.S. Anderson. De cast bestaat uit onder anderen Jason Statham, Joan Allen, Ian McShane, Tyrese Gibson en Max Ryan. De film kreeg van Veronica Magazine drie sterren. Vanavond om 20.30 op Veronica TV dus. Oh, en als je daarna nog niet klaar bent met alle actie, dan kijk je om 22.35 naar Death Race 2. Uiteraard op hetzelfde net. 

Lees verder