Dit is de beste film op tv vanavond: Dead Man's Chest

Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Dead Man's Chest

Dit is de beste film op tv vanavond: Dead Man's Chest

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond komt Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest op tv! Vergeet niet je piratenhoed op te zetten; het is Halloween dus verkleden mag.

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal.

Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Cast & recensie

Johnny Depp kruipt wederom in de huid van kapitein Jack Sparrow. Naast hem schitteren ook Keira Knightley en Orlando Bloom als respectievelijk Elizabeth Swan en Will Turner. Bill Nighy is te zien als Davy Jones.

Depp is weer zeer te genieten als piraat Sparrow, maar raakt wat ondergesneeuwd in de chaos in deze film. Volgens Veronica Magazine is deze achtbaanrit zó veel onstuimiger dan deel 1, dat-ie regelmatig ontspoort. Blijft over: een dolle avonturencomedy, die wel erg lang duurt. Deze film krijgt dan ook drie sterren.

Je ziet Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest om 20.30 uur op Veronica.

Lees verder