Dit is de beste film op tv vanavond: Con Air

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Con Air

Dit is de beste film op tv vanavond: Con Air

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de keiharde actiefilm Con Air wordt Cameron Poe, een ex US Ranger, na jarenlange onterechte gevangenschap eindelijk vrijgelaten. Maar wanneer hij onderweg is naar huis, wordt het vliegtuig gekaapt door zware criminelen.

The Virus

Poe (Nicolas Cage) verdwijnt enkele jaren achter de tralies en telt de dagen tot de terugkeer naar zijn vrouw en kind. Als de dag eindelijk gekomen is heeft Poe nog een probleem: het vliegtuig dat hem naar huis brengt is gevuld met de zwaarste criminelen van het land. Onderweg neemt Cyrus the Virus (John Malkovich), de ergste van allemaal, de macht in het vliegtuig over. Poe is niet van plan dit over z'n kant te laten gaan.

Recensie

Tijdens een gevangenistransport dat het grootste tuig vervoert, kaapt crimineel genie Malkovich het vliegtuig. De enige die een stokje voor de plannen van het zware geboefte kan steken, is ex-militair Cage, die al snel in de Die Hard-modus schiet. Pretentieloos, even vermakelijk als gewelddadig amusement. Malkovich is op dreef als ijskoude misdadiger, Cage heeft net iets te lang in de fitnessstudio gezeten en Buscemi steelt de show als overtreffende trap van Hannibal the Cannibal.

Con Air met Nicolas Cage, John Malkovich, Steve Buscemi en John Cusack  zie je vanavond om 20:00 op Veronica!

Lees verder