Dit is de beste film op tv vanavond: Alice In Wonderland

Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Alice In Wonderland

Dit is de beste film op tv vanavond: Alice In Wonderland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het bekende sprookje lijkt met een magische twist van Tim Burton te veranderen in een compleet nieuw verhaal. Zet je schrap en ga er eens goed voor zitten. Alice in Wonderland, vanavond om 20:30 uur op Net5.

Alice In Wonderland

Jaren na haar bekende reis naar Wonderland is de 19-jarige Alice dat inmiddels compleet vergeten... Ze heeft dan ook behoorlijk andere dingen aan haar hoofd, zoals haar nabije uithuwelijking in het bijzijn van hoge, saaie pieten. Alice besluit te vluchten en stuit tot haar verbazing op een pratend, wit konijn. Het konijn probeert met man en macht om Alice te herinneren aan haar verleden en de mooie vriendschappen die ze had met onder andere Tweedledee en Tweedledum, de Muis, de Rups, de Cheshire Kat en natuurlijk de Mad Hatter. Ze hebben haar hulp hard nodig bij het bevechten van de gevreesde rode koningin. Maar kan Alice wel helpen?

Cast en recensie

Naast hoofdrolspeelster Mia Wasikowska stappen ook Johnny Depp en Helena Bonham Carter de wondere wereld van Tim Burtons fantasie binnen. En na zeven succesvolle samenwerkingen tussen de regisseur en acteur, waren we vrij zeker van weer een geslaagde hereniging tussen de mannen. En Alice in Wonderland stelt niet teleur! Aan de lopende band worden je ogen getrakteerd op fantasierijke wezens en situaties. Eigenlijk is het zonde om deze film niet op een bioscoopdoek in 3D te bekijken, maar geloof ons: ook vanuit je luie stoel zul je je zeer goed amuseren! Veronica Magazine geeft deze film vier sterren. 

Lees verder