Dit is de Beste Film op tv vanavond: 50/50

Veronica Superguide logo
Dit is de Beste Film op tv vanavond: 50/50

Dit is de Beste Film op tv vanavond: 50/50

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Adam (27) heeft een perfect leventje, maar als hij last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame en mogelijke fatale vorm van kanker heeft.

50/50

Van de een op de andere dag verandert Adams zorgeloze leventje in een gevecht om te overleven. Koffieshops maken plaats voor chemotherapie en hippe galerij-openingen worden vervangen door therapiesessies van een veel te jonge en veel te optimistische therapeute. Om alles nog erger te maken, bedriegt zijn vriendin hem en wil zijn overbezorgde moeder bij hem intrekken. Gelukkig kan hij rekenen op zijn beste vriend Kyle, die Adam op zijn eigen, ietwat onhandige manier bijstaat.

Cast en recensie

Joseph Gordon-Levitt speelt de hoofdrol in het komische drama, en de rest van de cast liegt er ook niet om: wat denk je van Seth Rogen, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard en Anjelica Huston? Uit de recensie van Veronica Magazine: "Gelukkig overheerst het drama, dat door de bevrijdende lach zelfs versterkt wordt. (...) Gordon-Levitt is ijzersterk, net als Huston als zijn moeder. Zijn klik met Kendrick is bijna hoorbaar." Vier van de vijf sterren, om 22:00 uur op Net5!

Lees verder