Dit is de angstaanjagende trailer van The Mist: de televisieserie

Veronica Superguide logo
Dit is de angstaanjagende trailer van The Mist: de televisieserie

Dit is de angstaanjagende trailer van The Mist: de televisieserie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Spike heeft de eerste trailer vrijgegeven van de gloednieuwe televisieserie gebaseerd op Stephen King’s horrorverhaal The Mist.

In de serie wordt het dorpje Bridgeville geteisterd door een dichte mist, waardoor een familie wordt afgescheiden van de rest van de wereld en van elkaar.

Tv-adaptatie

Die-hard fans zullen zien dat voor de televisieserie nieuwe personages zijn bedacht. En waar het boek zich afspeelt op één locatie, de supermarkt in Bridgton, kent de televisieserie meerdere locaties en verhaallijnen.

Cast

In de serie, bedacht door de Deense Christian Torpe (Rita), spelen onder anderen Alyssa Sutherland (Vikings), Morgan Spector en Frances Conroy (American Horror Story).

Verfilmd

In 2007 werd The Mist al eerder verfilmd. In de horrorfilm waren de rollen weggelegd voor Laurie Holden (The Walking Dead), Thomas Jane (Hung), Marcia Gay Harden (Into the Wild), Toby Jones (Captain America) en Melissa McBride (The Walking Dead).

Spike

The Mist, de televisieserie, is vanaf 22 juni te zien op Spike in Amerika. Wanneer de serie in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Lees verder